Fødselsdag i Silkeborg

 

Den sjoveste fødselsdag - 

 BEMÆRK  - Vi er åbne KUN i weekend

I hverdagen kan der åbnes for grupper /Fødselsdag ved forudbestilling & Specialtilæg

på  e-mail til gold12@gmail.co

Specialtilæg  af 500 kr. per time for åbning uden for vores normale åbningtider 

Hold en "rigtig" sjov fødselsdag på "paladset"


Se vores tilbud Her. Tel - 21700653


Print din egen fødselsdagsinvitation her.
Nu kan du holde den sjoveste fødselsdag i vores ny lydstudie. Sammen med dine veninder og vener kan du indspille din helt egen CD – og måske også lave din helt egen musikvideo. Du bliver popstjerne for en dag i Gi Den Gas Palads.

 

Vil du være sikker på, at børnefødselsdagen bliver en succes, holder du den hos os. Vi tilbyder flere pakkeløsninger – feks. ”Prins Pilfingers PaladsFest” – en komplet pakke med invitationer, borddækning, mad og drikke, sjove aktiviteter og naturligvis en gave. Vi kan klare alt fra barnedåb til 100 års fødselsdag.


 
Hos os er der "tørvejrsgaranti" og børnene kan få lov til at tumle sig, uden bekymringer for pletter på gulvtæppet, ødelagt arvegods eller andre sjove ting. Vi har nemlig kun én regel: Rør ved alt hvad du ser.
Kun ved forudbestilling på tlf. 86 80 22 22
eller gold12@gmail.comVoksne der er med til at holde fødselsdagen, men som evt. ikke vil have noget mad, skal også betale entré
(hverdag: 50kr. og weekend: 70 kr. --> rabat-priser)

Afhentning af børn til fødselsdag
Hvis du skal afhente børn , skal du ikke betale entre. Af hensyn til de øvrige betalende gæster må forældre og evt. medbragte søskende dog max. opholde sig i legelandet i 15. min. uden at betale entre. BEMÆRK venligst at aktiviteterne udelukkende er forbeholdt de betalende gæster.

 


Kun ved forudbestilling på tlf. 86 80 22 22
eller gold12@gmail.com