Kontakt

Gi Den Gas Palads Aps
Herningvej 31 (Lysbro)
8600 Silkeborg

Tlf. 86802222  21700653

E-mail:  gold12@gmail.com

Vil du ha' nyt fra Gi Den Gas Palads og Prins Pilfinger, skal du bare tilmelde dig vores nyhedsmail.


 
14-02-2011 Vinterferie i Silkeborg legeland Skrevet af Lars jensen
Vi er en familie fra Aarhus med 2 børn på 1 og 5 år.

Vi har besøgt Gi den gas palads flere gange. Vi kører gerne til Silkeborg, selvom der er et legeland i Aarhus fordi -

1. Silkeborg legeland åbner tidligt (kl 09) så vi har tid til at lege, før den lille skal puttes....

2. Legelandet er primært målrettet til mindre børn.

3.. Der er næsten aldrig teenagere til stede , det giver os forældre mere tryghed og tid til hygge...

4. Silkeborg legeland er et dejligt sted også for os voksne.

4 . Gaspalads er betydeligt billigere end de andre legelande , og vores barn på 1 år kommer gratis ind her. (i andre legelande skal vi betale midst 90 kr for ham!!!)
 
Fantastisk oplevelse Skrevet af Andreas
Sidst jeg var i gi den gas palads, havde jeg en fantastisk oplevelse. Der var Wii og alt hvad man kunne ønske sig. Det fedeste var vel der var gratis pool og air hockey. Jeg vil anbefale "Dig" til at tage til: "Gi'' den gas palads!"

Skrevet af:
Andreas 10 år.
 
16-03-2009 Klass udflugt Skrevet af Charlotte
1. klasse og familierne var på udflugt i Gi den gas palads. Som det første vil jeg slå fast at det er ikke er sidste gang vi vil besøge legelandet!!!

Alle børnene havde det sjovt, de fik andet at se til end skolen, og var sammen på en anden måde end de plejer. Imens havde forældrene god tid til at hyggede sig og få snakket sammen i balkonens sofaer hvor der var udsigt til børnenes leg i hoppeborgene, foran nintendowii, på rodeotyren osv.

Vi fik også prøvet vores lugtesans af, da konkurrencen om at lugte rigtigt gik igang. Heldigvis var vi alle skarpe i den diciplin, så vi scorede rigeligt med popcorn:-)
Konkurrencen består af 6 forskellige lugte (f.eks. vanilje, kaffe, peber osv.), små låger lukkes op og så må der gættes.

Drengene (og de voksne med en barnlig sjæl) blev hurtigt optaget af sumodragterne, hvor en turnering gik igang, mens pigerne mere var til ansigtsmaling, så de kom hjem som prinsesser, sommerfugle, regnbuer osv. (Gratis ansigtsmaling er en del af entréen i Gi den gas palads)

Midt i det hele kom prinspilfinger (legelandets maskot) forbi og dansede til hans sang sammen med børnene. Det var sjovt og alle fik et knus af den skøre frø:-)

Tilsidst kunne de trætte forældre også få en god omgang massage i massagestolene.

Alt i alt en dejlig dag med trætte børn der havde fået brugt deres energi og derfor var nemme at få i seng, efter dagens sjov.
  En dejlig dag Skrevet af Fam Dahl
Tak for en helt forrygende dag, eneste problem med stedet er at ungerne ikke er til at få hjem igen ;-)

Fam. Dahl
Sjov for hele familien Skrevet af Michael S.
Vi var tudligere i januar et halvdags smut i gi' den gas palads, og det var alletiders for hele familien. Ungerne (tvillingepiger på 2 år) kunne slippes fri på de ca 300 kvadratmeter børnelegeland, og var da også et par gange med mor og far oppe i den store luftrutschebane.
 
  Familietur Skrevet af Mor Sanne
Min mand og jeg var på vor årlige udflugt med børn, svigerbørn og børnebørn.
Fantastisk.
En tur til "Giv den gas palads", hvor vi blev taget imod af en meget venlig og imødekommende mand. Smilende og samarbejdsvillig.
Et sandt eldorado for børn og voksne.
Der var sjove og udfordrende "prøvelser" for os alle.
En lidt "farlig" Prins Pilfinger synes vores 2-årige barnebarn. De andre børn var lidt seje over at de turde at give hånd til ham.
Det er absolut ikke den sidste gang vi besøger dette sjove sted.
Mor Sanne
  Godt sted for børnefamilie Skrevet af Kirsten
Der er noget for alle aldersgrupper - Jeg har været der flere gange med mine børn på 2, 5og 8, med lige stor succes hver gang.
Stedet er pænt og rent, og der er en meget hyggelig balkon med bløde sofaer magasiner og gratis Internet adgang,
og ikke mindst et specielt "stille rum", med massagestole , hvor forældrene kan tage en pause midt i den hektiske børneaktivitet
  Super sted Skrevet af Inge
Super sted for både børn og voksne.

Personalet var glade smilende , og venlige.

Det fede er at de har lavet et særlig område til de helt små også.

Samtidig er der trådløs netværk, og massagestole,
Sidst vi var der gik de også rundt og bød på gratis kaffe
Der er hver dag en eller flere sjove aktiviteter som ansigtsmaling ,konkurrencer eller Prinspilfinger (Gi den gas palads maskot) Polka.

Jeg er fra Skanderborg og mine veninder fra Herning /Horsens/ aarhus  og vi mødes så i Silkeborg - så har vi alle lige langt at køre
Vi er 7 veninder som til sammen har 13 børn (i alderen 1-8) - så det er perfekt at være sådan et sted hvor vi alle kan være og kan hygge os.
.
  3 timer var ikke nok Skrevet af Casper, Jakob og Far
Vores reference i denne sammenhæng er Legelandet - vi bor i Århus - og Gi' Den Gas Palads vinder uden diskussion.

I direkte sammenligning er Legelandet i Brabrand alt for stort og rungende, for dyrt, for koldt, "cafeen" for junket og det ene sofahjørne de har, må man hverken spise eller drikke i...ved...på...

Sagt på den anden led:
Gi' Den Gas Palads er hyggelig, overskuelig, den "støj", man lægger mest mærke, til kommer fra udsugningen/vifterne, priserne er aldeles rimelige og betjeningen sød og rar (ikke mindst den næsten overstrømmende israeler *gg*).
Balkonen scorer mega-point fra forælderen og wii/SP3 arrangementet er en solid prik over i'et.

At der ikke stinker af friture fra cafeen, som det ses andre steder, er fedt, men den kunne godt få en lille tand mere - en overdådigt arrangeret frugt-kurv (der stak ud i montren) ville tydeliggøre det sunde alternativ, ligesom et par små salater/pastasalater ville pynte.

Sidste sommer var vi på et tilsvarende sted i Malmö, hvor forældre slap billigere i entre end børnene - ud fra den betragtning at vi jo ikke slider så meget på inventaret. Til gengæld var kvalitets-gashåndtaget drejet i bund i deres cafe. Priserne var så måske lidt højere, men der var ikke mange der havde deres egen mad med.

Men det er småting i det store billede, for Paladset holder sgu 100.
Fødselsdag i Silkeborg legeland Skrevet af Jan
Jonathan , vores dreng på 6 år vil bare sige -

"Det var den bedste fødselsdag i hele mit liv" :-)